Еди Хърн призна, че е “нервен” преди боя Джошуа – Пулев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Джошуа е свикнал да се бие пред 90 000 човека с фойерверки – истински наелектрезираща атмосфера", заяви агентът

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн призна, че без атмосферата от пълните трибуни се чувства „нервен“ преди мача с Кубрат Пулев на 12 декември.

„Като си представя как Джошуа се боксира в подобна среда след няколко седмици ме кара да се чувствам изключително нервен. Той е свикнал да се бие пред 90 000 човека с фойерверки – истински наелектрезираща атмосфера. Може ли да намери същата мотивация и дисциплина, когато можеш да чуеш дори падането на игла в залата? Но това, което ще чуете ще е звукът от ударите на едни от най-бързите и брутални ръце в бокса, които ще се стоварят върху Пулев. Ще бъде впечатляващо да се гледа“, заяви мениджърът на британеца.

Джошуа спечели последователно два мача на „Уембли“ и две битки на „Принсипалити Стейдиъм“ в Кардиф, като общо двубоите бяха посетени от почти 340 000 зрители.

Друго притеснение в лагера на световния шампион е, че заради ограничението на фенове в залата и липсата на страничен шум, в ъгъла на Кубрат Пулев може да чуват наставленията, които треньорът Роб Маккракен дава на Джошуа.

„Когато се биеш за световната титла и твоят боец е на ринга, можеш да чуеш съветите, които дават от отсрещния ъгъл. Това е част от играта, част от самия спорт. Трябва да бъдеш внимателен с наставленията, които даваш. Между рундовете трябва да се дават кратки съвети, просто основните неща за следващия рунд“, заяви Маккракен.