Еди Хърн прогнозира лесен нокаут за Джошуа срещу Пулев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Еди Хърн, който вече е добре известен на българските фенове на бокса, прогнозира, че неговият клиент Антъни Джошуа ще нокаутира с лекота Кубрат Пулев в предстоящата мега битка между двамата през лятото.

Промоутърът на Ей Джей смята, че британецът ще се справи с Пулев доста лесно. Еди Хърн заяви, че феновете ще получат мач между Джошуа и Фюри, като и двамата ще стигнат до така важните победи, за да се изправят един срещу друг.

“Всички искат мача между Джошуа и Фюри. Остават някои допълнителни неща до организирането му. Обещавам, че този двубой ще се проведе. Ако трябва да се бием с Пулев, ще го победим, като Фюри отново ще победи Уайлдър, ако има реванш. Тези неща ще се случат, като Джошуа ще нокаутира с лекота Пулев, въпреки че мнението на Боб Аръм е друго”, заяви Хърн.

“Феновете ще получат двубой Джошуа срещу Фюри. Ще сторим всичко възможно такъв мач да има. Преди срещнахме проблеми в преговорите с екипа на Уайлдър, но сега имаме два щаба, които повече от всичко желаят подобен двубой. Ще можем да видим двама световни шампиони от Великобритания един срещу друг за определяне на абсолютния световен шампион. Това не се е случвало никога преди и няма да се случи никога отново. Ще бъдем идиоти, ако не направим подобен двубой”, добави Еди Хърн.