google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Промоутърът на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа – Еди Хърн, обмисля възможността двубоят на неговия клиент с Кубрат Пулев да се проведе на кораб.

“Имаме и други идеи, а някои от тях наистина са странни,” коментира Хърн пред “Стандарт Спорт”. “Да играем някъде пред 1000 човека – в замък, в някой луксозен хотел или пък на кораб. Имаме няколко неща в ръкава си.”

Налудничавата за мнозина идея, разбира се, е трудно осъществима като предложението боят да се състои в замък в хърватския град Пула на този етап звучи доста по-реалистично.

“Хърватия ни предложи да играем в колизеум и това е красиво,” заяви Хърн. “Ние сме отворени към различни опции, а и сме гъвкави.”

Хърн отчаяно се оглежда за алтернативни варианти, тъй като така и не може да получи зелена светлина за провеждането на мача в О2 Арена в Лондон, каквото е неговото най-голямо желание.

Маститият бизнесмен е убеден, че именно залата в английската столица би дала най-сериозно предимство на Джошуа, а и е вън от съмнение, че 16,000 билети ще бъдат разпродадени като топъл хляб, при това на солидна цена.

Вероятността обаче английските власти да не позволят публика на спортни състезания до края на годината заради кризата с коронавируса става по-голяма и това принуждава Хърн да се оглежда за локации извън Острова.

“Всичко зависи от това какво ще е позволено,” допълва Хърн. “Дали можем да видим 6 хиляди в О2 през ноември? Не мога да знам, в момента правилата са ни оковали в белезници.”

Кобрата отдавна обяви, че е готов да се бие с британеца където и да е, със или без публика.