Еди Хау: Заслужили сме си мястото в класирането
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Замесени сме в битката за евротурнирите и трябва да се радваме от това", посочи той.

Мениджърът на Нюкасъл – Еди Хау, сподели очакванията си преди сблъсъка с Манчестър Юнайтед от 29-ия кръг на английската Висшата лига.

Двубоят между “джордитата” и “червените дяволи”, който ще се проведе на “Сейнт Джеймсис Парк”, е в неделя и започва от 18:30 часа.

„Все още не знам дали Антъни Гордън ще бъде на разположение. Той взе съвсем малко участие в тренировката в сряда, така че днес ще разберем как му се е отразило това. Ник Поуп имаше проблем в бедрото след мача с Уулвърхемптън. Той тренира през седмицата в Дубай, така че изгледите са добри”, коментира Хау.

„Александър Исак се чувства във все по-добра физичка форма. Това ще го направи още по-уверен. Неговите качества никога не са били под въпрос. Много пъти съм казвал, че има истински талант. Това е само началото. Все още не съм го виждал след мачовете на националните отбори. Днес ще го видя за първи път, но не знам да има някакви проблеми“, продължи специалистът.

„Предстои ни месец, който е от огромна важност. Резултатите в последните два мача ни поставиха в силна позиция, но също така повдигнаха нивата на увереност на играчите. Седмицата е много важна, но преди всичко е мачът с Манчестър Юнайтед. Трябва да извлечем поуки от загубата във финала и да се опитаме да се представим по-добре. Все пак играем у дома пред нашите привърженици“, заяви наставникът на “свраките”.

„Трябва да се радваме на тези моменти и да се наслаждаваме, че сме замесени в битката за евротурнирите, вместо да се страхуваме от това къде се намираме. Намираме се на това място, защото сме го заслужили“, допълни Еди Хау.