Един Джеко иска да прекрати договора си с Рома заради Фонсека
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босненският нападател може да не играе повече за "вълците" след конфликт със старши-треньора

Нападателят Един Джеко почти сигугрно няма да остане в Рома през следващия сезон и дори не е ясно дали ще облече екипа на “вълците” повече през тази кампания, ако треньор на тима продължи да бъде Пауло Фонсека. Босненският голаджия има желание да прекрати договорните си взаимоотношения с Рома след края на настоящия сезон, твърди „La Repubblica“.

Един Джеко влезе в сериозен конфликт с наставника Пауло Фонсека, заради което му бе отнета капитанската лента. Според информацията, босненският нападател ще поиска прекратяване на контракта си с Рома след края на кампанията и ще се опита да си намери нов клуб, но ще бъде много внимателен с действията, които предприема.

Джеко ще се стреми първо ще се опита да си намери нов клуб, който да му гарантира подобно възнаграждение, което получава в момента в Рома (7,5 милиона евро на година) и след това ще иска прекратяване на споразумението с „вълците“.

Договорът на Джеко с Рома е до лятото на 2022 година, а към момента е малко вероятно той да изпълни контракта си с “джалоросите”.