google новини лого Последвай ни
Добави коментар

В неделя вечер ще се проведе дербито от 24-ия кръг на италианската Серия “А” между Лацио и Интер. Родният букмейкър Efbet

определя римските “орли” за леки фаворити в двубоя. Коефициентът за успех на Лацио е 2.40, докато ставката за победа на Интер е 3.00. 

Защо предимството е на страната на Лацио?

На първо място, Лацио е много силен домакин. “Орлите” имат 9 победи и 3 равенства в 12-те си мача на собствен терен в Серия “А”. Тимът на Симоне Индзаги вкара 3 или повече гола в 8 от последните си 10 домакински срещи. “Орлите” обаче се издъниха в последното си домакинство, тъй като направиха реми 0:0 с Верона. Преди това Лацио победи СПАЛ с 5:1 и Сампдория с 5:1. “Орлите” надиграха дори шампиона Ювентус с 3:1 у дома, като записаха и успех с 1:0 над Наполи през миналия месец.

Освен това, тимът на Лацио ще бъде по-свежият отбор. Домакините нямаха мач в средата на седмицата, тъй като отпаднаха от Купата на Италия през януари. Отборът на Интер пък игра с Наполи у дома в сряда и загуби с 0:1. “Нерадзурите” ще са по-изморени, тъй като им се насъбраха доста мачове в последните седмици.

На дербито между Лацио и Интер може да залагате с начален бонус в Ефбет. Ако нямате регистрация в букмейкъра, то при откриване на сметка ще получите бонус за нов клиент.