Efbet дава предимство на Барселона при гостуването на Селта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барселона ще се стреми да си върне първото място в таблицата на Ла Лига от Реал Мадрид, когато се изправят срещу Селта Виго в събота от 18:00 ч.

Българският букмейкър ефбет футболни залози дава предимство на “каталунците” като коефициентите са в тяхна полза. Дали тимът на Кике Сетиен ще успее да си тръгне с трите точки от “Естадио Балаидос” в днешния ден?

Мачовете в Ла Лига за сезон 2019/20 продължават да идват едн след друг, а вече влизаме в края на кампанията. Действащите шампиони Барселона ще продължат защитата на титлата си в лигата, когато се отправят към “Естадио Балаидос” в събота, за да премерят сили със Селта Виго. Според Ефбет каталунците имат по-големи шансове за успех и това е нормално предвид страхотния им потенциал, но Барса няма успех в изминалите си 5 визити на този съперник.

Неспособността на Барселона да победи Севиля миналата седмица означаваше, че те позволиха на Реал Мадрид да заеме първо място в таблицата на Ла Лига. Тимът на Кике Сетиен се върна на победния път след успех с 1:0 над Атлетик Билбао у дома в средата на седмицата, но въпреки това отново е на второто място, след като и Реал записа успех срещу майорка. Барселона ще има шанс да излезе на върха отново с евентуален успех над ХЕрта и да окаже натиск върху своите големи съперници този уикенд, но възпитаниците на Кике Стиен ще трябва да се представят много по-добре, отколкото в последните два мача. Мачът за “блаугранас” няма да е лесен срещу тима на Селта Виго, който загуби само един от четирите си мача след възобновяването на сезона.

Възпитаниците на Оскар Гарсия са непобедени в последните си три мача, спечелвайки последните две срещи в лигата. Миналия уикенд те надиграха Алавес с 6 0 у дома, преди да запишат победа с 1:0 на терена в Реал Сосиедад. Тези добри резултати означават, че “келтите” са успели да се отдръпнат от зоната на изпадащите, оставяйки разлика от седем точки до 18-ия Майорка. Селта Виго загуби първия си мач този сезон срещу Барселона с 1:4, като Лионел Меси вкара хеттрик и аржентинската звезда отново ще се стреми да направи силен мач срещу този опонент като в efbet може да заложите на него да отбележи гол в срещата.

Селта новини около състава

Домакините имат редица отсъстващи поради контузии за мача срещу Барселона. Мениджърът Оскар Гарсия ще остане без услугите на Серхио Алварес, Фран Белтран, Дейвид Джунка, а Лукас Олаза и Уго Майо също ще пропуснат двубоя. Селта Виго обаче ще бъде подсилен от завръщането на Окай Йокуслу, който се завръща след наказание.

Наставникът на Селта Оскар заложи на формация 4-3-3 в последните два мача и след като Селта спечели и двата мача, той едва ли ще смени схемата срещу Барселона този уикенд. Рубен Бланко ще бъде играчът на врата за домакините. Кевин Васкес трябва да стартира отдясно на отбраната в отсъствието на Майо, докато Жозе Фонтан ще започне на левия ек, след като Юнка и Олаза са аут за срещата. Джейсън Мурило и Нестор Араухо трябва да си партнират в отбрана. В центъра на терена за домакиите ще бъдат Йокуслу, Рафиня и Брадарич, а в нападение ще действат Денис Суарес, Смолов и Яго Аспас.

Барселона новини около състава

Отборът на Барселона също ще остане без няколко важни играчи за пътуването до Виго. Серхи Роберто, Френки де Йонг и Усман Дембеле са аут заради контузии. Междувременно полузащитникът Серхио Бускетс е е наказан. Халфът Артур е включен в групата от 23-ма футболисти, въпреки че подписа с Ювентус.

Марк-Андре тер Стеген ще започне като титутляр на вратата на “Балаидос” за Барселона. Предвид контузията на Серхи Роберто, Нелсън Семедо трябва да продължи да играе вдясно на отбраната, а Жорди Алба е очевидният избор номер 1 отляво. Жерар Пике и Клеман Ленгле пък ще оформят двойката в центъра на защитата на Барселона. Иван Ракитич трябва да бъде в ролята на дефанзивен халф при отсъствието на Бускетс в събота. Артуро Видал добавя много стойност със своята енергия и интензивност и за пореден път трябва да стартира за каталунците, докато възпитаникът на академията Рики Пуиг вероятно най-накрая ще започне като титуляр след отлично представяне срещу Атлетик Билбао в миналия кръг. В нападение за гостите пък се очаква да започнат Меси, Ансу Фати и Луис Суарес, а Гризма и Брейтуейт ще останат на пейката.

Настоящите шампиони на “Ла Лига” загубиха 3 от изминалите си 4 визити във Виго и трябва да дадат най-доброто от себе си, за да спечелят в събота. Ако пък очаквате нов успех за Селта у дома срещу Барселона, то коефициентът за краен изход 1 в Ефбет е 6.50. На всички опции на срещата може да залагате с ефбет бонуси, които се получават след регистрация в букмейкъра.