Efbet дава старт на седмия кръг в беларускто първенство
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Днес стартира седмият кръг в единственото действащо първенство в Европа – беларуската Висша лига. От 16:00 ч. отборите на Смолевичи и Енергетик-БГУ се изправят един срещу друг на неутрален терен като родният букмейкър Efbet дава равни шансове за успех на двата отбора.

Символичните гости от Енергетик-БГУ са леки фаворити с 2.55 коефициент за краен успех, докато ставката за Смолевичи е 3.00. Равенството в срещата е оценено на 3.10 коефициент, така че ни очаква много интригуващ двубой. В Ефбет България може да подкрепите Енергетик да не загуби срещата на 1.40 коефициент.

Енергетик-БГУ изглежда изглеждаше в страхотна форма в началото на сезона, след като се изстреля до върха на Висшата лига на Беларус с три поредни победи, оставяйки битката за оцеляване през миналия сезон в миналото. Въпреки това, през последните няколко седмици се забелязва връщане на тяхната отбранителна нестабилност, като и в нападение тимът започна да среща трудности. Поражението с 0:3 от Неман Гродно миналия уикенд бе трето поредно за тях с шест допуснати гола и нула отбелязани. Те остават на респектираща седма позиция, но евентуално поражение в петък със сигурност ще ги прати в долната половина на класирането.

За щастие на Енергетик, противниците им от Смолевичи не се радват на особено добър старт на сезона при промоцията си в беларуския елит. Новакът все още не е записал победа през този сезон и е на предпоследното място в класирането с три равенства и три поражения. Миналият уикенд те загубиха с 1:3 у дома от Динамо Минск, но макар че като цяло са доста стабилни в защита, те имат истински проблеми в другия край на терена. Смолевичи са вкарали едва три гола в шестте си мача в лигата досега, така че няма да им е лесно да намерят мрежата.

Efbet бонуси онлайн са достъпни за тази среща от беларуския шампионат и може да използвате офертите им за залагания.

Смолевичи, които в момента играят домакинските си мачове на 75 км. от дома си, тъй като използват стадиона в Борисов, записа три равенства в шестте си двубоя от началото на сезона. В петък те посрещат разколебан съперник и ще се стремят да вземат поне точка от срещата. Може да заключим, че ни очаква мач с малко попадения. Всички, освен един от мачовете на Смолевичи в лигата, са били с по-малко от три гола и всяка от последните седем състезателни срещи между тези два тима завърши под 2.5 гола. Ако ще правите залози на тази среща, то може да се насочите към опцията “ъндър” и двоен шанс за Енергетик-БГУ.