Efbet е убеден, че ЦСКА 1948 ще победи категорично Пирин
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА 1948 е фаворит срещу Пирин Благоевград, но "армейците" трябва да са внимателни, защото срещата с ФКСБ е след пет дни

ЦСКА 1948 ще приеме преживяващият за пореден път нелеки времена в историята си Пирин (Благоевград) в мач от 2-рия кръг на efbet Лига, а двубоят на стадиона в Бистрица е в 19:00ч.

“Червените” стартираха отлично сезона след трудно постигната победа с 2:1 срещу Левски, дошла след пълен обрат в резултата. Отборът се готви за дебюта си в европейските клубни турнири и напълно според логиката ще е фаворит срещу Пирин. „Армейците“ ще трябва да са внимателни към срещата, защото предстоящия им такъв срещу ФКСБ е след пет дни.

Благоевградчани загубиха първия си мач от новата кампания с 1:2 от Берое на стадион “Христо Ботев” в югозападния град, след като допуснаха обрат и днес ще търсят трите точки, с които да се реваншират на феновете си.

Efbet дава коефициент за успех на “червените” от 1.25 срещу 16.00 за изненадваща победа на “орлетата” край Бистрица, а ставката за реми между двата тима е 7.00.

Вероятни състави:

ЦСКА 1948: Наумов, Гурища, Петров, Елитон, Орачев, Ценов, Умарбаев, Вутов, Кирилов, Педриньо, Кяртенсон

ПИРИН: Ковальов, Бучков, Бачев, Дюлгеров, Попадийн, Пепси, Семенив, Кондраков, Тасев, Алекандров, Тютюков