Efbet очаква Германия да спечели трите точки в Румъния
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бундестимът ще се стреми да запише втори пореден успех в световните квалификации

Тзи вечер от 21:45 ч. отборите Румъния и Германия излизат един срещу друг на “Арена Национала” в Букурещ в двубой от втория кръг на група J от световните квалификации в Зона Европа. Родният букмейкър Ефбет онлайн дава сериозно предимство на Бундестима, след като коефициентът за краен изход 2 е много нисък. Селекцията на Йоаким Льов е тотален фаворит и се очаква да спечели трите точки в Букурещ.

Както Румъния, така и Германия стартираха своите квалификационни кампании за Мондиал 2022 с победи, но Маншфафта изглежда като фаворит да излезе на върха в групата, когато страните се изправят една срещу друг в Букурещ. Румъния ще бъде без нападателя Денис Алибек, защитникът Драгош Григоре и вратарят Чиприан Татарашау, след като играчът на Милан се оттегли от националния отбор, а Германия влиза в този мач след три победи в последните си пет мача. Те може би са далеч от тима, който спечели Световното първенство през 2014 г., но те имат много класни играчи в редиците си, като вкараха поне два гола в четири от последните си пет двубоя. Талантливите хлфове като Кай Хаверц, Леон Горецка и Илкай Гундоган, наред с другите класни играчи в нападение като Серж Гнабри и Тимо Вернер, трябва да ги изедат до победа, но е малко вероятно този отбор на Германия да запази суха мрежа срещу коравия тим на Румъния.

Румъния и Германия за последно се срещнаха през 2007 г. в приятелска среща, която германците спечелиха с 3:1 у дома. Само три други мача между двете нации са играни историята, като най-запомнящият се остава друг приятелски мач през април 2004 г., когато Румъния разби Германия с 5:1 на родна земя. Германия има леко предимство в сблъсъците, печелейки две срещи и губейки една. Всичките четири срещи бяха свидетели на голове в двете врати, докато три предложиха над 2,5 гола. Ако очаквате резултатен двубой в предстоящия мач, в Efbet app може да направите залог на срещата, дори и двубоят вече да е запознал, посещавайки раздела Жа живо.