Efbet очаква равностоен мач между Левски и Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Тази вечер от 20:00 ч. на “Герена” отборите на Левски и Берое излизат един срещу друг за първия си официален мач през сезон 2020/21. Коефициентите за срещата в Ef Bet са почти изравнени, след като победа на Левски е оценена на 2.75, докато ставката за успех на Берое е 2.55, а знак Х е с 3.40 коеф. “Зелено-белите” си тръгнаха с победата от София в последните си две гостувания на Левски, но дали са способни да запишат трети пореден успех на “Герена”?

Иначе Левски спечели последния шампионатен мач срещу Берое, след като преди около месец записа успех с 2:1 в Стара Загора. Но ситуацията в момента е много по-различна, тъй като съставът на Левски ще бъде доста променен. “Сините” нямат успех на собствен терен през тази година, записвайки 4 поражения в първенството и 2 равенства за купата. Но пък победа срещу Берое на старта на новия сезон ще вдъхне увереност на тима на Георги Тодоров. В дните преди двубоя Левски бе аутсайдер според коефициентите в efbet, но тази сутрин ставките са почти изравнени и няма изявен фаворит в срещата.

Отборът на Левски се раздели с двама вратари – Георги Георгиев и Милан Миятович, така че Ники Михайлов ще бъде избор номер 1 под рамката. Той получи и капитанската лента, така че отговорността ще е още по-голяма за Михайлов. Пред него в защита ще започнат Ивайло Найденов, Живко Атанасов, Тома Даске и Орлин Старокин като последните трима са нови попълнения, така че Левски ще има доста трудни минути в отбрана поради липсата на синхрон между защитниците. Холмар Ейлофсон и Янис Каргас ще напуснат тима, така че надали ще играят повече за “сините”.

В халфовата линия за Левски няма да има промени, но ще липсват Хали Тиам и Мартин Райнов, които напуснаха. Очаква се срещу Берое да започнат Илия Юруков, Симеон Славчев и Стайн Спиерингс. В нападение ще действат Станислав Иванов отдясно, а вляво Паулиньо, докато на върха на атаката ще бъде Найджъл Роберта, който вкара два гола срещу Берое в Стара Загора в последния двубой между двата отбора. Робърта е следен от доста отбори и се очаква да бъде продаден до края на месеца.

Наставникът на гостите Димитър Димитров ще прави далеч по-малко промени, тъй като Берое запази титулярния си състав с изключение на Ахмед Туба и Мартин Камбуров. Иначе отборът все още очаква централният нападател Кукула да се присъедини към тима, а едно от другите нови попълнения – Кийлен Лебон, попадна в групата за двубоя. Очаква се и Димо Бакалов да направи повторен дебют за заралии, след като премина в Берое като свободен агент това лято.

Очаква се в състава на Берое от първата минута да има само един дебютант – защитникът Илиас Хасани. Той ще бъде партньор на Теди Мезаг в центъра на отбраната. На бековете ще започнат Стив Фуртадо и Крум Стоянов, а в халфовата линия ще си партнират Александър Цветков, Октавио и Иван Минчев. Нападението на Берое ще бъде водено от Алиун Фал, а Ибрахима Конте и Гаюс Макоута ще действат по крилата.

В последните си две домакински срещи на Берое, отборът на Левски загуби с резултати 1:2 и 1:3. Заралии имат самочувствие след тези резултати и ще се стремят да спечелят на “Герена”. Ако очаквате успех на тима на Димитър Димитров, то може да заложите на краен изход 2 с наличните ефбет бонуси, които предлага в своя сайт основният спонсор на родното първенство.