google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Грандовете на италианския футбол в битка в 1/2-финален мач от Купата на Италия

Кръг 20 от сезон 2020/21 на Серия А приключи миналия уикенд, а в средата на тази седмица е време за полуфиналите на Копа Италия, като във вторник и сряда ще бъдат изиграни първите двубои. Първият от двата мача е между големите съперници Интер и Ювентус и ще се проведе на “Сан Сиро” във вторник вечерта. Родният букмейкър Efbet онлайн дава равни шансове за успех на двата тима, така че се очаква дербито да бъде доста равностойно.

Тимът на Интер започна участието си в турнира за Купата на Италия от осминафиналите, където постигна победа с 2:1 над Фиорентина след продължения. В четвъртфиналите “нерадзурите“ направиха страхотен обрат срещу Милан, за да продължат в следващата фаза. В последния си мач “синьо-черните” сразиха Беневенто с 4:0 в Серия А, което означава, че домакините влизат в тази среща в отлична форма. Треньорът на отбора Антонио Конте има няколко нови проблема в състава, които затрудняват подготовката му преди двубоя с Ювентус. Във вторник мениджърът на Интер ще бъде лишен от услугите на трима играчи – с контузия е Данило Д’Амброзио, докато Ашраф Хакими и Ромелу Лукаку са наказани.

Тимът на Ювентус е в доста добра форма, след като загуби само веднъж в девет срещи през 2021 г. Въпреки че това единствено поражение дойде от Интер в Милано, гостите ще бъдат уверени преди този сблъсък, тъй като са спечелили останалите осем двубоя, включително и мачовете им в Купата на Италия този сезон, както и двубоя от Серия А срещу Сампдория миналия уикенд. За разлика от колегата си на треньорската скамейка на Интер, Андреа Пирло няма почти никакви нови проблеми с контузии в тима. Във вторник треньорът на Ювентус ще трябва да се справи без само един играч от първия отбор, след като Пауло Дибала все още лекува контузия в коляното.

В Efbet мобилно приложение може да откриете срещата за залагане на живо, като всяка ситуация в мача се описва във визуализацията на събитието. Така дори и да не гледате мача с картина, ще добиете представа какво се случва на терена.

Статистика преди срещата между Интер и Ювентус:

  • Интер ечели единствения мач между двата тима през този сезон през миналия месец на Сан Сиро. Това беше първият им успех в осем мача срещу Ювентус
  • Само три от последните 19 срещи между Интер Милано и Ювентус са спечелени от гостуващият отбор
  • Ювентус допусна поражение само веднъж в девет мача през 2021 г., печелейки всеки от останалите осем мача
  • Ювентус запази суха мрежа в 11 от последните си 15 мача в Копа Италия

Играч на фокус: Алексис Санчес

Ромелу Лукаку е един от най-важните играчи за Интер Милано и може би дори най-влиятелният член на отбора. И така, тъй като белгийският нападател не е на разположение за мача с Ювентус, нерадзурите вероятно ще страдат. Отсъствието на Лукаку обаче дава шанс на Алексис Санчес. Привлечен за постоянно от Манчестър Юнайтед, след като впечатли миналия сезон под наем, Санчес не успя да повтори добрите си изяви от миналата кампания. Но тъй като Лукаку липсва, това сега е шансът на Санчес да впечатли и да покаже, че той все още има какво да предложи на тима на Антонио Конте. Коефициентът за Алексис да се разпише в предстоящия мач в Ефбет е доста висок, така че ви препоръчваме с Efbet бонус за спортни залози да играете на пазара за Голмайстори.