Efbet очаква равностоен сблъсък между Нидерландия и Италия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Първото място в група А1 от Лига А на Лигата на нациите на УЕФА ще бъде поставено на карта, когато Нидерландия приема Италия на стадион "Йохан Кройф Арена" в понеделник вечер от 21:45 часа.

Българският букмейкър Efbet online дава леко предимство на домакините да спечелят срещата с коефициент 2.40. Ставката за победа на Италия е 3.20, докато знак Х е с 3.30 коефициент.

Международната почивка продължава през тази седмица, като в понеделник трябва да се играе големият сблъсък за седмицата в Лигата на нациите на УЕФА. Нидерландия  ще преследва втора поредна победа в турнира, докато италианците ще излязат в Амстердам, преследвайки първия си успех в състезанието.

Нидерландия се възражда отново, след като не успя да се класира на Световното първенство по футбол през 2018 г. За близо две години под ръководството на Роналд Куман „ лалетата“ напреднаха доста забележително, достигайки до първото издание и на финала на Лигата на нациите на УЕФА. Но вече Роналд Куман е назначен за мениджър на Барселона, като Дуайт Лодевегес пое временно ръководството на нидерландската национална страна. В първия си мач при временния си треньор, Нидерландия беше стабилна, побеждавайки Полша с 1:0 миналата седмица.

Италия, от друга страна, започна доста по-слабо, като направи равенство 1:1 с Босна и Херцеговина у дома. В “Адзурите”, обаче, са имали история, подобна на Холандия през последните няколко години – те имаха трудни мигове, но се подобряват. Всъщност, откакто Роберто Манчини пое националния отбор, Италия загуби само 2 от 20-те си изиграни мача, спечелвайки 13, а останалите 5 завършиха наравни. Нейтън Ейк отбеляза късно изравняване, когато Холандия и Италия последно се срещнаха един срещу друг, тъй като отборите направиха равенство 1:1. Преди най-новата среща между двете страни, която може да следите в апликацията на Efbet, ние ще ви запознаем и с новините около двата състава и кратка статистика.

Новини около двата състава

Нидерландия

Отсъствието на Стефан де Фрай и Матайс де Лихт означава, че Жоел Велтман ще си партнриа отново с Вирджъл ван Дайк в сърцето на отбраната на Холандия. Нейтън Ейк и Ханс Хатебоер трябва да запоната на бековете, като Яспер Силесен е избор номер 1 под рамката. апред в полузащитата новият играч на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек ще стартира, заедно с Де Йонг. В нападение Мемфис Депай и Стивън Бегвай ще бъдат под крилата, а нападението ще бъде водено от Люк де Йонг. Зад него ще действа Жоржиньо Вайналдум в ролята на атакуващ полузащитник.

Италия

Старши-треньорът Роберто Манчини не може да разчита на контузените Алесандро Бастони, Гаетано Кастровили и Федерико Бернадески, които се присъединяват към Доменико Берарди, който също е с травма. Междувременно Лука Пелегрини се присъедини към отбора на Италия до 21 години, вместо да участва в мачовете на представителния отбор. Въпреки всички оттегляния, Манчини разполага с повече от достатъчно класни играчи. Джанлуиджи Донарумма ще започне на вратата, а Джорджо Киелини ще си партнира с Бонучи, Флоренци и Бираги в отбрана. В халфовата линия ще действат Жоржиньо, Барела, Дзаниоло и Сенси, а в предни позиции ще бъдат Лоренцо Инсиние и Чиро Имобиле.

Статистика преди срещата

  • Холандия спечели само три от своите 21 мача срещу Италия, губейки 10 от тях
  • Холандия спечели победа в седем от последните си осем състезателни мача на собствен терен
  • Италия няма загуба в 15 мача преди пътуването си до Амстердам в понеделник
  • Италия вкара 19 от последните си 27 гола след полувремето, докато 29 от последните 39 гола на Холандия дойдоха след 55-ата минута
  • Италия успя да вкара опадение във всеки от последните си 12 мача, докато Холандия вкара поне един гол в 9 от последните си 10 срещу у дома

Прогнозата на 7Спорт за срещата

Предвид резултатността на двата отбора, катко се вижда от статистиката, то очакваме да паднат попадения в двете врати. С Ефбет бонус за нов потребител може да заложите на опцията Гол/Гол на атрактивен коефициент. Освен това букмейкърът предлага и много високи коефициенти за двата отбора да се разпишат през вторите 45 минути.