Efbet предлага тенис залози с българско участие
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В края на миналата седмица стартира демонстративен тенис турнир във Флорида, на който може да залагате в букмейкъра Efbet.

Този турнир дава знак, че тенисът е близо до своето завръщане. В него участие взима младият ни талант Адриан Андреев, като 18-годишният българин се представя доста добре в турнира.

Вчера Андреев взе реванш от Паоло Лоренци, който в неделя го надигра в два сета. В понеделник Адриан Андреев спечели срещу бившия номер 33 в света с 2-4 4-3(0) 4-2. Във втория си мач за деня той победи 1944-ия в света Престън Браун с 2-4 4-1 4-0 за почти час игра. Това е една от първите надпревари по време на Covid-19 пандемията, но скоро се очакват още демонстративни турнири.

Във вторник Адриан Андреев има по програма нови три мача. В 16:00 ч. той се изправя срещу Николай Сисоев и е убедителен фаворит в букмейкъра Ефбет като е с 1.03 коефициент за победа. Efbet спортни залози ще ви предложат и мача на Андреев срещу Паоло Лоренци като двамата за трети път ще излязат един срещу друг на корта. Букмейкърът дава предимство на Лоренци с 1.50 коефициент за победа, докато ставката за Андреев е 2.70. Този двубой е от 19:00 ч. наше време. След това се очаква Андреев да играе и срещу Престън Браун, като това ще бъде втори мач между двамата, а българинът е фаворит с 1.22 коеф.

За залозите на тенис в букмейкъра може да използвате Efbet бонус онлайн.

В момента Андреев се намира на 685-а позиция в ранглистата на АТП като от тази година се очаква прогрес за него в класацията. 18-годишният тенисист разби 398-ият в света Еван Кинг (4-0 4-1) на 19 април в мач от този турнир, което показва, че има сериозен потенциал. В началото на годината Адриан бе част от състава на България за ATP Cup, но не взе участие в мачовете на сингъл като националите ни се представиха много добре на турнира.