Efbet предвижда лесен успех за Манчестър Юнайтед срещу Лутън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед започва участието си в турнира Купата на Лигата с гостуване на втородивизионния Лутън Таун.

Срещата е тази вечер от 22:15 ч. наше време като букмейкърът Efbet online очаква лесен успех на “червените дяволи”, след като коефициентът за краен изход 2 е 1.25. Ставката за победа на домакините пък е 12.50, докато равенството е оценено на 1.25.

В неделя Манчестър Юнайтед стартира кампанията си във Висшата лига 2020/21 по възможно най-лошия начин, като се срина и записа поражение с 1:3 от Кристъл Палас на стадион “Олд Трафорд”. Това беше ужасно отбранително представяне от страна на Червените дяволи , които не успяха да се справят със заплахата, създавана от хора като Джордан Аю и Уилфрид Заха. Но в средата на седмицата хората на Оле Гунар Солскяер ще имат възможност да се поправят, докато пътуват до Бедфордшир, за да се изправят срещу Лутън Таун в Купата на Карабао. Манчестър Юнайтед трябва да срещне Брайтън в събота като това ще бъде задължителен мач за спечелване, така че може да има някои промени от Солскяер що се отнася до стартовия състав срещу Лутън във вторник вечер. Победата обаче ще бъде приоритет за Юнайтед, тъй като те искат да повдигнат самочувствието си след слабия мач срещу „орлите“.

Междувременно Лутън Таун започна завладяващо своята кампания 2020/21 досега. Миналия сезон тимът избегна изпадане в Лига 1. Сега обаче вече са победили клубове като Норич Сити, Рединг и Барнзли, като последната им победа дойде срещу гигантите в лигата Дарби Каунти в мач от втория кръг. В резултат на това Лутън е в горната част на таблицата в тези ранни етапи на кампанията. Следователно хората на Нейтън Джоунс ще се стремят да поднесат сериозна изненада в средата на седмицата и да продължат отличната си форма срещу Манчестър Юнайтед, като двубоят може да следите в мобилното приложение на Ефбет.

Лутън Таун, под ръководството на Нейтън Джоунс, са отбор, който обича да се защитава дълбоко в половината си и да разочарова нападението на съперника. Те направиха нещо подобно в двубоя с Лийдс Юнайтед след рестартирането на сезона, като завършиха наравно 1:1 като гости. Подобна тактика им помогна и да си осигурят победи срещу Блекбърн Роувърс и Хъл Сити, като по този начин тимът се спаси от изпадане. Със сигурност ще видим отборът да се брани и срещу Ман Юнайтед, който е в ролята на големия фаворит.

В понеделник Оле Гунар Солскяер потвърди, че може да направи промени за двубоя в средата на тази седмица, тъй като повечето футболисти все още не са във форма и са играли много малко футбол през последния месец. На вратата на тима почти сигурно ще започне Дийн Хендерсън, който изкара последните 2 сезона под наем в Шефилд Юнайтед. В игра ще видим още футболисти като Брандън Уилямс, Фред, Одион Игало и Дони ван де Беек. Мейсън Грийнууд също се очаква да започне на мястото на Антони Марсиал.

Статистика преди срещата

  • Лутън Таун и Манчестър Юнайтед са се срещали 39 пъти, като “червените дяволи” са имали превъзходен рекорд с 28 победи при 4 успеха за съперника
  • Лутън Таун не успя да победи Манчестър Юнайтед във всяка от последните 10 срещи между двата тима като е загубил 8 пъти
  • Лутън Таун има отличен рекорд досега през сезон 2020/21, като спечели всеки от четирите си мача във всички състезания
  • Манчестър Юнайтед запази суха мрежа в две от последните си три срещи в Купата на Лигата.
  • Нападателят на Лутън Таун Джеймс Колинс е най-добрият голмайстор в Купата на Карабао този сезон, като е отбелязал 3 попадения в първите два мача на отбора

Джеймс Колинс и неговите съотборници ще имат много труден мач във вторник вечер и това може да бъде паметна нощ за Лутън Таун. Ако вярвате в шансовете за успех на втородивизионния отбор, то може да използвате Efbet бонус за онлайн залози, за победа на домакините.