Efbet спортна програма за неделя
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В последната неделя за месец март откриваме доста спортни събития в букмейкъра Efbet.

Сайтът за залози предлага доста футболни мачове, волейболни срещи, мачове от турнири по тенис на маса и баскетболни двубои на 29-ти март.

Футболните срещи в Ефбет в неделя включват два мача от първенството на Беларус. Срещите от втория кръг на беларуската Висша лига са между отборите на Смолевичи vs Ислох Минск и Неман Гродно vs Витебск. Ефбет предлага по над 100 опции за тези срещи, които са топ мачовете за неделя в букмейкъра. В Беларус днес ще се играе и финалът за Суперкупата при жените като може да залагате на Минск срещу Зорка-Бду. Минск е големият фаворит с коефициент 1.12 за победа.

В програмата на Ефбет днес има много приятелски мачове за жени и мъже от скандинавия. Вие може да залагате на над 10 приятелски двубоя в букмейкъра. Друга опция за залог на футбол е от екзотичната държава Бурунди, където в мач за купата от 16:00 ч. ще се изправят Витал’О Фк и Мусонгати.

В следващите часове забелязваме няколко баскетболни срещи в Ефбет online. Букмейкърът предлага двубой от регионалната лига на Русия – Фреш vs Танкоград Копейск. Също така може да заложите и на срещи от Тайван и Таджикистан. Мачовете от Тайван имат най-голямо разнообразие от пазари по 55.

Efbet букмейкър предлага 4 волейболни срещи в неделя, като всички са от Русия. В страната се провеждат волейболни първенства и любителите на този спорт може да залагат на Първенство на Санкт Петербург за мъже и жени. Ефбет предлага много залози за тези мачове, сред които краен резултат, победител в -1вия сет, хендикап за 1-ви сет, победител във всеки от сетовете, брой сетове, точен резултат и др.

Тиражът на букмейкъра в неделя е обогатен с над 30 мача по тенис на маса. Вие може да залагате на всеки 5-10 минути на двубои от този спорт от международния турнир ТТ Къп. Също така има много мачове от състезанието Сетка Къп за мъже и жени. Известната в Русия Лига Про също предлага доста мачове в съботния следобед като имате опции за залог единствено на краен победител.

Прегледът ни на спортната програма в Efbet за неделя ще завърши с двубоите на Електронни спортове. Стартиралите FIFA 20 турнири могат да бъдат залагани ексклузивно в Efbet. Букмейкърът предлага още събития на DOTA 2, CS GO и League of Legends.

Виждате, че програмата на Ефбет в неделя е доста богата, въпреки кризата с коронавируса. Ако пък все още нямате регистрация в букмейкъра, може да стартирате с бонус за нов клиент или Efbet уикенд бонус спорт и да вземете допълнителни средства след вашия първи депозит.