Efbet стана генерален партньор на националния отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Букмейкърът подписа четиригодишен договор за спонсорство с БФС

Представители на Българският футболен съюз и букмейкърът efbet сложиха подписи под спонсорски договор, като продължителността на контракта е четири години, съобщиха от футболната централа.

Efbet стана генерален партньор на националния отбор 1

Сделката гарантира ексклузивно явяване на всички рекламни и комуникационни носители на генералния партньор в предстоящите квалификационни срещи на българските национали.

С този договор Efbet продължава с дългосрочната си подкрепа към родния футбол, като за първи път ще подкрепя и националния отбор по футбол на България.

“Щастлив съм, че в тези изключително трудни времена и в ситуацията, в която е българският спорт, се намират партньори като efbet, които да помагат дългосрочно, за да се справим заедно в трудностите,” коментира президентът на БФС Борислав Михайлов.

“Много съм доволен, че партньорството с такава голяма компания продължава в името на спорта.”

Контрактът дава право на компанията да се нарича „Генерален партньор на българския национален отбор по футбол”, както и да постави своето лого на тренировъчната екипировка на отбора, като това се извършва спрямо регулациите на УЕФА.

От своя страна efbet осигурява финансова подкрепа на мъжкия ни национален отбор, което е естествено продължение на традиционната политика на компанията за подкрепа на българския спорт.