Efbet вече е генерален спонсор и на Българска баскетболна лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българският букмейкър не спира да помага на баскетбола в страната

Българската Баскетболна Лига се похвали с нов генерален спонсор – това е родният букмейкър efbet, съобщиха от федерацията. В своето съобщение от федерацията пишат, че Ефбет е компанията, която помага най-много на родния спорт. В информацията на Българската Баскетболна Лига става ясно, че над 100 мача от първенството ще се предават на живо по спортната телевизия B1B Action, а всички останали срещи от лигата ще имат стрийминг в YouTube канала на Българска федерация по баскетбол.

efbet букмейкър за пореден път помага на спорта. Българската букмейкърска компания, която е спомоществовател номер 1 на спорта в страната, стана спонсор и на най-бързо развиващата се спортна лига – Българска Баскетболна Лига (ББЛ) „А“ група. Договорът е за период от две години и половина и обхваща втората половина на сезон 2020/21 г., както и целите сезони на  2021/22 и 2022/23 г., съобщиха от българската федерация по баскетбол.

ББЛ „А“ група е втората дивизия на мъжкия баскетбол в страната, като в нея участват 32 клуба. Лигата се администрира от Българска федерация по баскетбол. Тя е организирана от от сдружение „Българско баскетболно общество“, въз основа на договор, който двете организации подписаха през лятото на 2020 година. Преди началото на това партньорство в дивизията участваха само 6 клуба.

След като става генерален спонсор на лигата, efbet ще получи рекламни позиции в залите на отборите, в които се провеждат мачовете от ББЛ „А“ група. Букмейкърът ще има рекламен банер на сайта на първенството, а логото на хазартния оператор ще е брандирано върху екипите на длъжностните лица на двубоите.

Ефбет е дългогодишен надежден и коректен партньор на Българска федерация по баскетбол. Турнирът за Купата на България по баскетбол носи името на букмейкърската компания, която не спира да помага на  Националната Баскетболна Лига и мъжкия национален отбор на България.