Ейолфсон и Каргас напускат Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Левски Георги Тодоров обяви, че исландецът Холмар Ейолфсон и гръцкият му колега в отбрана Янис Каргас ще напуснат Сините.

“Аз не съм виждал Холмар, най-вероятно е в групата на напускащите,” заяви Тодоров. “Явно смята, че ние сме слаб отбор и не му се играе в слаб отбор. Аз не смятам така.

“Каргас има желание да напусне. Благодаря му за времето, в което работихме заедно. Той се раздаваше във всяка една тренировка, всеки мач. Дори вчера беше готов да играе, но има неща с неговия мениджър.

“Не е за него изгодно, има и болки в коляното. Той и преди го болеше, но превъзмогваше всичко. Ще се радвам, ако намери отбор и бъде по-щастлив. Тук не му беше лошо. Не се сърдим на никого.”

Тодоров потвърди, че Живко Миланов ще влезе в треньорския щаб.

“Имаме точно 18 човека. Ще бъде дълъг сезон. Доста хора си заминаха. Надявам се отборът да е боеспособен. Да, Живко Миланов влиза в щаба. Сега няма да бъде на пейката. Нямахме време да оправим нещата документално. От втория двубой той ще бъде на пейката. Неговото идване е плюс за отбора.”

Старши треньорът обясни, че Боби Цонев ще стане част от отбора в момента, в който разреши напълно проблемите си с хърватския Интер. Също изказа мнението си и за Божинов.

“Боби Цонев трябва да разреши проблемите си със стария клуб,” казаТодоров. “Надявам се да е част от отбора. Матео Стаматов тренира с нас, оставя добри впечатления. Може би ще остане.

“Божинов си е Божинов, няма какво да го коментираме. Да, той няма да може да играе 90 минути, но в двубоите, в които ще играе ще е полезен.

“Аз искам да видя Левски на първо място. Това е нормално. Трябва търпение, докато не изградим цял отбор. Тимът ни ще изглежда много по-добро, околкото беше със скъпи чужденци. Ако вземем хората, които сме набелязали, ще бъде добре.