Екс-клубът на Насиру Мохамед не го иска, дори на много по-ниска цена
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ганаецът Насиру Мохамед, за когото преди година Левски с охота плати близо 350 хиляди евро, направи неуспешен опит да предизвика интереса на бившия си клуб Хекен.

Тъмнокожото крило се появи на базата на шведския клуб, който обаче недвусмислено показа, че няма никакво намерение да се възползва от “промоцията”, предложена от Сините.

Търсещият пари под дърво и камък Левски уведомил Хекен, че е готов да го върне в скандинавската страна срещу три пъти и половина по-ниска цена – 100 хиляди евро, но това изобщо не трогна тамошните клубни босове.

“Винаги е забавно на такива визити, той е чудесно момче,” дипломатично коментира неловката ситуация асистент-мениджъра на Хекен Мартин Ериксон.

“Поговорихме си, преди това също съм го правил. Мохамед просто трябваше да вземе някои писмени документи. Знаеме, че за него времената са трудни, но няма преговори.”

Насиру така и не съумя да се адптира на “Георги Аспарухов”, а мнозина дори поставиха под съмнение дали класата му изобщо отговаря на платената трансферна сума.

Ганаецът има договор с Левски до лятото на 2022 година, а при завръщането си в България трябва да предостави PCR-тест, удостоверяващ че не е заразен с COVID-19.

В случай, че не го направи, Мохамед ще бъде поставен под 14-дневна карантина, а това означава, че със сигурност ще пропусне старта на новия сезон.