Екшън в Дрезден – играч на Хамбургер се сби с фен (видео)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тежката загуба на Хамбургер на старта в турнира за Купата на Германия – 1:4 при визитата на Динамо (Дрезден), очевидно е била трудна за преглъщане. Особено за новото попълнение Тони Лайстнер.

След края на срещата снажният централен бранител изчакваше за телевизионно интервю, но в този момент получи жлъчни обиди от един от феновете на източногерманския тим.

Без забавяне Лайстнер се запъти директно към трибуните, до които бяха допуснати 10,053 хиляди зрители, а там се нахвърли върху жегналия го привърженик.

Лайстнер, който е бивш централен бранител на Динамо, блъсна грубо фена, събаряйки го на земята, а само бързата реакция и съпротива на други зрители и един от стюардите го спря от още по-интензивна наказателна акция.

Няколко часа след инцидента играчът обясни, че въпросният фен го е засипал с неприемливи неща за семейството си.

“Беше изключителен удар под кръста – срещу моето семейство, жена ми и дъщеря ми. В този момент бушоните ми просто изгоряха, особено в такъв емоционален за мен мач”, написа бранителят в пост в Instagram.

30-годишният Лайстнер е родом от Дрезден. Той игра за Динамо между 2010 и 2014 година, преди да премине в Унион (Берлин), а след това в Куинс Парк Рейнджърс и Кьолн.