Енрике Сетиен: В състава на Бетис има играчи от много висока класа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старшият треньор на Барселона – Енрике Сетиен, обобщи резултатите от срещата на 23-ия кръг на испанското първенство с Бетис, която завърши с победа на каталунците с 3:2.

„Имахме два много тежки мача, беше много трудно. Нямаше моменти, през които да се чувстваме комфортно. Но мога да кажа, че много ми хареса отборната игра. Трябва да умеем да ценим това, което правим. Разбира се, има още какво да подобрим, но като цяло съм изключително доволен. Не е лесно да обърнеш резултата в ситуация като нашата, но ние успяхме. Барселона подобрява играта си и аз съм много доволен от представянето, резултата и всичко останало. Ние все още има какво да желаем на терена, това беше много важна победа. В Билбао незаслужено загубихме, но сега бяхме компенсирани за това с чудесна победа.

Играчите се опитаха да натиснат противника, но в състава на Бетис има играчи от много висока класа. Фекир игра невероятно, много е трудно да му бъде отнета топката. И все пак имахме свои моменти. Аз лично имам много приятели в Бетис и искам да им пожелая всичко най-добро, особено сега, когато играхме заедно.

Що се отнася до съдийството, не видях ясно момента, в който уловиха Меси, но Реферът беше по-близо и вероятно е видял всичко по-добре ”, заяви Сетиен пред Marca.

Припомняме, че след като събра 49 точки в 23 мача, Барселона е на второ място в испанското първенство – на три точки след Реал Мадрид. Бетис, от своя страна имат 28 точки и заемат 13-то място в класацията.