Ерик тен Хаг има нова приоритетна трансферна цел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Хаким Зиеш е в полезрението на мениджъра на "червените дяволи"

Съобщава се, че Манчестър Юнайтед дава приоритет на подписването на крилото на Челси Хаким Зиеш, като от “Олд Трафорд” продължават да стягат редиците за сезона във Висшата лига. Ерик тен Хаг беше подкрепен само с три нови попълнения това лято, въпреки необходимостта от много нови играчи. Кристиан Ериксен, Тирел Маласия и Лисандро Мартинес се присъединиха към Юнайтед до момента.

Нидерландският старши-треньор на Ман Юнайтед отчаяно се нуждае от атакуващи подкрепления, за да гарантира, че отборът му  ще бъде сериозна заплаха този сезон. Маркъс Рашфорд, Джейдън Санчо и Антони Марсиал са единствените нападатели, които са изкарали цяла предсезонна подготовка с клуба. Юнайтед очевидно иска да подпише със Зиеш, който преживя тежък период в Челси. 28-годишният играч беше привлечен през 2020 г., но не успя да си гарантира редовно игрово време под ръководството на Томас Тухел.

Юнайтед има трудно лято, особено в преследването на полузащитника на Барселона Френки де Йонг. Те искат да вземат нидерландския халф цяло лято, но 25-годишният играч се колебае дали да се присъедини към тима. Тен Хаг и трансферната йерархия на “Олд Трафорд” се оказват в затруднение, тъй като са на пазар заедно с клубове, които могат да предложат футбол от Шампионската лига.