Ерик тен Хаг: Показахме, че не се предаваме и вярваме в себе си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Никой няма да ни помогне, ако сами не го направим. Всичко е в наши ръце", заяви нидерландецът след загубата от Байерн

Манчестър Юнайтед допусна поражение на старта на груповата фаза на Шампионска лига, след като отстъпи с 3:4 на Байерн в Мюнхен. Това бе трета поредна загуба за “червените дяволи” и напрежението върху треньора Ерик тен Хаг се увеличава. Нидерландският мениджър заяви след срещата, че е разочарован от загубата и заяви, че след вкарани три гола на Байерн, то трябва да вземеш поне точка. Тен Хаг все пак смята, че отборът е показал характер и вяра в способностите си.

“Разочарованието е факт, тъй като не бяхме достатъчни внимателни. Когато отбележиш 3 гола на Байерн, трябва да вземеш поне точка. Намираме се в период, в който почти всичко е срещу нас. Нужно е сами да обърнем ситуацията. Факт е също така, че в последните три мача играхме срещу много силни съперници”, заяви Тен Хаг.

“Похвално е, че Онана пое вината за загубата, но по-важното е да сме сплотени като отбор. Грешки винаги ще се случват. Ако някой сбърка, другите трябва да му помогнат и тимът да не пада духом. Показахме, че не се предаваме и вярваме в себе си”, продължи треньорът на “червените дяволи”.

“Всеки мач е от голямо значение. Никой няма да ни помогне, ако сами не го направим. Всичко е в наши ръце. Трябва да се научим да съхраняваме концентрацията си и да не позволяваме на противниците да ни отбелязват голове след наши грешки. Проблемът не е в лошата намеса на Онана, а в това, че играчът на съперника получи голямо пространство, за да стреля”, добави Тен Хаг.

Следващият двубой на Ман Юнайтед е гостуване на Бърнли на 23 септември в Премиър Лийг. Три дни по-късно “червените дяволи” приемат Кристъл Палас в среща от Купата на Лигата.