Етър се подсили с централен нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гаетан Миси Мезу подписа договор за година и половина с „виолетовите“

Нападателят Гаетан Миси Мезу е най-новото попълнение на великотърновския Етър. 24-годишният футболист е подписал договор за година и половина с „виолетовите“.

Роденият във Франция на 4 май 1996 г. Мезу е от габонски произход, висок е 183 см и тежи 76 кг. Носил е екипите на френските Валансиен и Пари, румънския Дунарея, Арсенал (Киев), Шафхаузен (Швейцария) и финландския Илвес Тампере. Централният нападател е национал на Габон.

“През есенния полусезон играх във Финландия, но вече съм в Етър и се надявам да се сработя със съотборниците си. Във Франция съм играл във Валансиен и Пари, а после в Швейцария. Основният ми пост е централен нападател, но мога да играя и като крило – там, където ми каже треньорът. За мен това е нова страна и нов клуб и мисля, че ще ми се отрази добре. Очаквам да се забавлявам, да играя добре, знам, че периодът е труден и се надявам да имам хубави моменти в Етър”, обяви Гаетан Миси Мезу.

Веднага след парафирането на договора и представянето си Миси Мезу проведе и първата си тренировка с “болярите” на ст. “Ивайло”.