Петров преди Етър – ЦСКА: Нищо не можеш да загубиш от такъв двубой
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Откакто Ел Маестро смени схемата, играят силно", анализира наставникът на "болярите".

Етър посреща в сряда ЦСКА в отложен двубой от 3-ия кръг на efbet Лига, който ще се проведе на стадион “Ивайло” и започва от 17:00 часа.

Старши треньорът на “виолетовите” Светослав Петров призна, че в момента “червените” играят силно, но допълни, че неговият отбор няма да се даде без бой и ще опита да измъкне нещо пред родна публика.

“Всички футболисти са здрави, тренират, има настроение, което е хубаво. Ще видим какво ще стане. Не отписвам нито един мач – започваме 11 на 11 и от 0:0, а всичко става. Какво по-хубаво за отбор като нашия от един такъв мач, в който да се покажем и да се докажем”, заяви Петров.

“Някои да се покажат, че не са свършили, други да се покажат, че ги има на картата. За по-малките отбори срещите с ЦСКА, Левски, Лудогорец са „най-сладките“ мачове. Нищо не можеш да загубиш от такъв двубой”, обяви специалистът.

“ЦСКА в момента играе силно. Да, не можаха да победят в последния мач, но откакто Ел Маестро смени схемата, играят силно. Живот и здраве, ще видим какво ще стане, дано имаме късмет”, каза още Светослав Петров.