Ансу Фати обмисля да напусне Барселона за постоянно следващото лято
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младият испански талант смята да разгледа предложения от други отбори след края на сезона

Ансу Фати бе сочен за един от най-големите таланти на Барселона преди около 3 години. Предписваше му се огромно бъдеще и мнозина виждаха у него новия Лионел Меси. Фати обаче не успя да разгърне пълния си потенциал на “Камп Ноу” и това лято бе пратен под наем в Брайтън, за да играе по-редовно.

Младият испанец не отхвърля възможността да се раздели за постоянно с каталунците. Той се радва на новия си живот във Висшата лига. Футболистът се разписа три пъти в десет мача за Брайтън от началото на сезона.

Испанският национал е на радара на клубове от Саудитска Арабия, но за момента желанието му е да остане в Европа, твърди местният вестник “Спорт”. Ръководството на Барселона също не изключва опцията да продаде футболиста, който вече не изглежда важна част от бъдещето на отбора.

Все пак Ансу Фати има желание да се докаже при каталунците и по принцип ще се завърне в Барселона през следващото лято. Футболистът обаче е настроен да разгледа оферти от други отбори и при добри финансови условия, както за него, така и за Барса, то може да бъде продаден.