Няма шанс халф на Реал Мадрид да премине в Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Орелиен Чуамени няма да премине в Арсенал, след като Фабрицио Романо твърди, че халфът е важен за Реал Мадрид

Според журналиста Фабрицио Романо няма никаква истина в слуховете, свързващи френският халф Орелиен Чуамени с Арсенал. Съобщава се, че “артилеристите” са се насочили към френския национал и може да отделят до 80 милиона евро, но трансферният експерт твърди, че полузащитникът остава важен играч за Реал Мадрид.

Феновете на Арсенал могат наистина да се развълнуват от някои слухове за трансфери, включващи играчи от най-висока класа. Орелиен Чуамени бе свързван с тима от Северен Лондон през изминалите трансферни прозорци и миналото лято. “Артилеристите” успяха да подпишат с Деклан Райс срещу рекордна трансферна сума за клуба, но все още искат да се подобрят в средата на терена.

Несигурното бъдеще на Томас Партей води до тези слухове за трансфер на Чуамени, като Микел Артета търси нов полузащитник за следващото лято. Ганаецът дори може да напусне през януари, но има огромни шансове да си тръгне след края на настоящия сезон.

Предвидено е завръщането на завършилия академията Чарли Патино. Младежът продължи да блести по време на престоя си под наем в Суонзи и Артета може сериозно да се замисли да го използва следващото лято. Въпреки това, от “Емиратс” също искат друг топ полузащитник, като Чуамени се смята за приоритетна цел.

Фабрицио Романо обаче опроверга тези слухове, свързващи Чуамени с преминаване в Арсенал. Трансферният експерт смята, че 23-годишният халф остава неразделна част от плановете на Реал Мадрид и няма да напуска толкова скоро. Той премина на ‘Бернабеу” през лятото на 2022 г., след като Реал Мадрид плати 80 млн. евро плюс бонуси за него на Монако.