Ето какво иска Лео Меси, за да остане в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Меси иска цялостно преструктуриране на клуба, за да продължи да играе на "Камп Ноу"

Звездата на Барселона Лионел Меси желае цялостно преструктуриране на клуба, за да остане при „каталунците“. Аржентинският футболист е спряган за трансфер във френския шампион ПСЖ, след като може да напусне като свободен агент „Камп Ноу“ след края на кампанията.

Във вторник вечерта Меси за пореден път беше много разочарован, след като Барселона допуснаха тежка домакинска загуба с 1:4 от Пари Сен Жермен в първи 1/8-финален мач в Шампионска лига. Барселона има минимални шансове да спечели трофей този сезон, което може да се случи за втора поредна година. „Каталунците“ изостават с 9 точки от лидера в Ла Лига Атлетико Мадрид, като нямат големи шансове и в Купата на Краля, след като миналата седмица загубиха първия 1/2-финален мач от Севиля с 0:2 на “Рамон Санчес Писхуан”.

„ОkDiario“ излиза с информация, че Меси може да продължи да играе за Барса, но иска гаранция, че съставът на отбора ще бъде подобрен. Има обаче един сериозен проблем – финансите на “блаугранас” пострадаха сериозно заради пандемията от коронавируса и в момента привличането на големи играчи за много пари изглежда непосилно за каталунците.

В последните години Барселона се бръкна със стотици милиони за футболисти като Филипе Коутиньо, Антоан Гризман и Усман Дембеле, които обаче не оправдаха очакванията и могат да бъдат наречени трансферен провал.