Добави коментар

След като направи три забележителни победи за Шампионската лига, Зинедин Зидан показа самочувствие и заяви, че днес определено се чувства по-уверен като наставник, отколкото при първите си стъпки, при старта му с Реал Мадрид. Той не скри задоволството си от факта, че прогресът му е ясно забележим, а също така се похвали и за израстването си въобще като характер и личност. Той напомни, че най-важното е човек да не пропуска да се възползва от ситуациите в живота, както и да почерпи поука от тях, а също и от обкръжението си. За него е от голямо значение да поддържа баланса, вслушвайки се в разумните съвети на хората около себе си, защото това му помага да следва една много важна цел – прогреса.

 

Зидан коментира бегло и обстановката около Ернесто Валверде, но мъдро отсъди, че от подобни ситуации никой треньор не е застрахован и той не би желал да навлиза в подробности. Споделя, че е очаквал победата на Барселона, но също така е бил убеден и че Атлетико Мадрид няма да се предаде лесно и ще отстоява позиции до последно.

Относно днешния двубой, наставникът на Реал Мадрид беше категоричен, че това е един изключително важен мач за “лос бланкос” и деветият му пореден финал начело на отбора. Той сподели, че момчетата му продължават с настървение да преследват победата за трофей и пропусна да коментира новия формат на Суперкупата с думите, че щом федерацията е взела такова решение, той няма какво да добави и просто ще се възползва от предоставената от турнира възможност. Зидан завърши с думите, че е щастлив от това, че е в Испания и може да се наслаждава на играта и живота.

Добави коментар