Ето срещу кои отбори може да се изправят Славия и Локо Пловдив в ЛЕ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Станаха ясни възможните съперници на Славия и Локомотив Пловдив в първия квалификационен кръг на Лига Европа. УЕФА публикува тази вечер разбивките, а жребият е в понеделник от 13:00 ч. в Нион.

Носителят на Купата на България – Локомотив Пловдив, имаше повече късмет при разбивките. Воденият от Бруно Акрапович отбор попадна в последната група 15, където е непоставен, но може да се изправи срещу преодолими отбори. Възможните съперници на “смърфовете” са четири и това са кипърския АПОЕЛ, черногорския Сутиеска, израелския Бейтар Йерусалим и победителят от двойката Санта Колома (Андора) /Искра Даниловград (Черна гора). Отборите на АПОЕЛ и Бейтар са доста класни, но другите два варианта за съперници са под нивото на “черно-белите”.

Славия пък е в група 5, също като непоставен, но съперниците на “белите” изглеждат доста по-тежки. Възпитаниците на Златомир Загорчич ще играят с един измежду отборите на шведските Малмьо, Хамарби и Кукеси. Първите два тима са грандове в Швеция, докато Кукеси е един от коравите отбори в Албания.

Квалификациите на Лига Европа ще са в един мач, а домакинът се определя при жребия.