Ето’о: Искам титла и Шампионска лига с ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новото попълнение на "армейците" пристига в клуба с високи цели

Новото попълнение на ЦСКА, Джеймс Ето’о, заяви в интервю за „Мач Телеграф“, че клубът има амбиции да се бори за титлата и участие в основната фаза на Шампионската лига. Той също коментира победата на ЦСКА с 3:0 над Локомотив София и разкри, че се чувства като част от отбора от дълго време, макар да пристигна в последните дни на трансферния прозорец.

– Как се чувстваш като играч на ЦСКА?
Много съм щастлив, че съм тук. Чувствам се великолепно. Всички съотборници ми помагат да се интегрирам и мога да кажа, че първите ми впечатления са превъзходни.

– Сделката между теб и клуба бързо ли се осъществи?
Трябва да призная, че до мача на Ботев с ЦСКА нямах представа за интереса от клуба. Всичко се разви много бързо в рамките на няколко дни. ЦСКА е голям клуб, и е чест да нося червената фланелка.

– Имаше ли колебания да преминеш от Ботев Пд в ЦСКА?
Никакви колебания. ЦСКА е голям клуб, пълен с качествени играчи. Имам амбицията да успея тук и съм благодарен на Ботев за всичко.

– Свикваш ли с отбора и треньорите?
Всички ме приеха много добре. Чувствам се все едно съм тук от една година. Адаптацията протича много гладко, и благодаря на треньорите и съотборниците за това.

– Какви са твоите цели с ЦСКА?
Имам големи цели – искам да бъда шампион и да се опитаме да влезем в Шампионската лига. В ЦСКА амбициите са винаги високи, знаем колко много хора ни подкрепят.