Евертън е много близо до привличането на полузащитник на Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Евертън продължава преговорите за привличането на халфа на Наполи – Алан. Според информациите, “карамелите” за направили оферта от около 38 милиона евро за играча на неаполитанци.

Проблемите обаче са, че офертата на Евертън е пълна с много допълнителни бонуси и Наполи не са доволни. Те се надяват Анчелоти да убеди ръководството на тима на Висшата лига да повиши офертата през следващите седмици.

Междувременно Атлетико Мадрид се включи в надпреварата, за да подпише с играча. Но Алън вече е договорил своите лични условия с Евертън и той възнамерява да откаже на испанския тим и да се присъедини към отбора от Мърсисайд.

Настоящата оферта на Евертън не е твърде далеч от освобождаващата клауза на играча и разумното хувеличение може да убеди италианците да приемат предложението на “карамелите”. След като самият играч има желание да се премести на “Гудисън Парк”, сделката можеше да се осъществи бързо.

Алън ще добави качество и дълбочина в халфовата линия на Анчелоти през следващия сезон. Бразилският футболист преди е работил с Карло Анчелоти и ще се надява, че мениджърът на Евертън може да изведе най-доброто от него за пореден път.