Евертън е пред лондонски грандове в битката за Хари Магуайър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Челси и Тотнъм изостават от Евертън в надпреварата за подписа на защитника на Манчестър Юнайтед

Според информация на Football Insider, английският национал Хари Магуайър е обект на интерес от страна на Евертън. И карамелите изпревариха Челси, Тотнъм и Уест Хем в надпреварата за подписа на защитника на Манчестър Юнайтед.

30-годишният футболист, който в момента получава седмична заплата от 200 000 паунда, вероятно ще напусне “Олд Трафорд” през лятото. Хари Магуайър беше един от най-добрите защитници в света не много отдавна. Ключова фигура за клуба и страната си, английският национал се представяше страхотно в Лестър Сити. Той бе привлечен в Манчестър Юнайтед в сделка на стойност 80 милиона паунда, но не успя да оправдае очакванията.

Сега Магуайър е изправен пред несигурно бъдеще на Олд Трафорд. И след като загуби капитанството си, ситуацията с него привлече вниманието на Челси, Тотнъм и Евертън. Челси наскоро изрази интерес да осигури услугите на Магуайър. Но “сините” може би са охладили интереса си към опитния англичанин, след като подписаха с Аксел Дисаси.

За момента се твърди, че Евертън води в надпреварата за подписа на 30-годишния играч. “Карамелите” наскоро се включиха в преследването на английския национал. Предвид факта, че Йери Мина и Конър Коуди напускат “Гудисън Парк”, то Хари Магуайър може да бъде новият партньор на Джеймс Тарковски в центъра на отбраната.