Видео: Меси блъска съперници в тунела по време на гневен спор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лионел Меси влезе в конфликт с играчи на Орландо Сити по време на гневен спор в тунела на полувремето

Дербито на Флорида между Интер Маями и Орландо Сити в турнира Купата на Лигите не разочарова на терена и извън него .Седемкратният носител на Златната топка Лионел Меси добави още два гола към впечатляващия си старт на кариерата в Интер Маями. Аржентинската легенда отново открадна шоуто с подвизите си, но на моменти Орландо го третираше грубо, като той не прие с добро отношението, което получаваше, и отприщи своя гняв в тунела на полувремето.

Меси направи и не малко фаулове по време на среща с Орландо, която Интер Маями в крайна сметка спечели с 3:1. Той бутна грубо с рамо Ссзар Араухо, след като двамата се бореха на терена и размени разгорещени думи с Фелипе Мартинс по-късно, което доведе до това, че Леонардо Кампана трябваше да се намеси и да раздели двамата.

Меси като цяло е мек характер на терена, но той е роден победител и понякога може да действа и грубо. Той с радост се присъедини към конфликтите по време на ожесточения сблъсък на Аржентина с Нидерландия на Световното първенство през зимата и очевидно отново намери искрата си в Съединените щати.