Евтимов: Искаме да има повече фенове, ще се борим за титлата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Феновете са нашият 12-и играч. Надявам се, че ще идват на стадиона, без значение срещу съперника", сподели Димитър Евтимов

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов коментира успеха на своя тим над Септември с 1:0 в неделя вечер. Той призова привържениците за по-сериозна подкрепа не само при европейските двубои, като заяви, че ЦСКА има отбор, с който може да се бори за титлата.

„Адмирации към отбора на Септември. Млади момчета, с ентусиазъм играят, с добър треньор. Справихме се добре високата им преса в началото, успяхме да създадем положения, но не успяхме да намерим очертанията. Бяхме по-добрият отбор”, заяви Димитър Евтимов.

„Няма значение кой играе пред мен, дали аз играя. Нямам проблем с комуникацията със защитата. Страхотен колектив сме. Победата ни дава самочувствие. Вече се готвим за Базел, който е доста класен отбор. В началото при Илич имаше леки колебания. Нормално беше заради новите футболист, нов треньор. Показваме вече, че сме отбор, който е способен  да се бори за титлата. Да се надяваме и да се класираме в групите на Лига на Конференциите”, сподели Евтимов.

„Със сигурност бихме желали да има повече фенове. Искаме не само да идват на европейските мачове, ами да посещават и домакинските, и гостуващите в първенството. Те са нашият 12-и играч. Надявам се, че ще идват на стадиона, без значение срещу съперника”, добави вратарят на ЦСКА.