google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо почти сигурно ще напусне 'Олд Трафорд' това лято

Английският футболист Джейдън Санчо беше под наем в Борусия Дортмунд през втората половина на миналия сезон и игра впечатляващо за германския клуб. Той им помогна да стигнат до финала на Шампионската лига на УЕФА и се очаква да бъде продаден за постоянно това лято. Според медията Caught Offside, 24-годишният футболист е бил свързван с Барселона, но Фабрицио Романо отрече тези слухове.

Трансферният експерт каза: „Въпреки информациите, досега няма новини за Джейдън Санчо и Барса. Има няколко други възможности на пазара и Барса ще отнеме няколко дни, за да реши, така че ще изчакаме и ще видим какво ще се случи там.”

Италианският гранд Ювентус също се интересува от играча и са провели положителни разговори с него относно потенциален трансфер, според информация на Sky Sports.

Ще бъде интересно да видим къде ще продължи кариерата си Санчо. Английският национал се присъедини към Манчестър Юнайтед срещу сума от около 73 милиона паунда и се очакваше да се развие в играч от световна класа за “червените дяволи”. Джейдън Санчо обаче така и не успя да се наложи във Висшата лига и изпадна в немилост при мениджъра Ерик тен Хаг, така че е малко вероятно да остане на “Олд Трафорд”.