Фабрицио Романо внесе яснота около случващото се с Лионел Меси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трансферният експерт бе категоричен, че играчът няма да вземе решение за бъдещето си преди началото на 2023-та година.

В последните седмици отново се заговори сериозно в медийното пространство за звездното завръщане на суперзвездата Лионел Меси в редиците на Барселона.

Популярният журналист Фабрицио Романо внесе яснота около ситуацията с аржентинския стрелец, като разкри какво знае по темата за “Caught Offside”.

“От източници, които са близки до Лео, научих, че все още нищо не е решено – няма никакво споразумение с Барселона. Истина е, че Барса мечтае да си го върне и това е нещо, което се обсъжда вътре в клуба, но и там още не са взели окончателно решение и не са подготвили оферта. Трябва да споменем и ПСЖ – Меси е щастлив там и те са готови да му предложат нов договор, така че парижани ще се борят да го задържат, дори и Барса да се опита да го отмъкне като свободен агент”, сподели Романо.

“В момента Меси е фокусиран върху спечелването на Шампионската лига с ПСЖ и на Световното първенство с Аржентина. Той няма да вземе решение за бъдещето си преди началото на 2023-та година”, убеден е трансферният експерт.