Фаворитите в Група “C” Нидерландия и Украйна ще премерят сили
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
С двубоя на "Йохан Кройф Арена" от 22:00 часа приключва неделната програма на Евро 2020

Фаворитите в Група „С“ на Евро 2020 Нидерландия и Украйна ще премерят сили днес от 22:00 часа българско време на „Йохан Кройф Арена“ в Амстердам.

„Лалетата“ са жадни за успехи, след като пропуснаха европейското първенство през 2016 година във Франция, и днес ще търсят на всяка цена победата.

Биуин спорт фаворизира сериозно Нидерландия  за успех днес с коефициент 1.53. Победа за Украйна е с 6.75, а равенството е оценено с 4.00.

Селекцията на Андрий Шевченко обаче не бива да бъде подценявана. Украйна спечели своята квалификационна група, в която бяха и отборите на Португалия и Сърбия. В подготовката си за турнира Украйна направи реми с Бахрейн (1:1), наложи се с 1:0 над Северна Ирландия, а след това помете с 4:0 Кипър.

„Лалетата“ пък бяха близо до загуба от Шотландия, но в последната минута бяха спасени от Мемфис Депай, а в следващия си спаринг се наложиха с 3:0 над Грузия.

Вероятни състави:

Нидерландия: Крул, Де Лихт, Де Врай, Блинд, Дъмфрис, Де Роон, Де Йонг, Вандал, Вайналдум, Депай, Вегхорст.

Украйна: Бущан, Караваев, Кривцов, Матвиенко, Миколенко, Сидорчук, Ярмоленко, Зинченко, Малиновски, Степаненко, Яремчук.