google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалският национал вкара 3 гола в последните си 2 мача за Барселона

Жоао Феликс напусна Атлетико Мадрид, за да се присъедини към Барселона през това лято. Тимът от Мадрид още държи правата му, но той надали ще играе повече за “дюшекчиите”. Португалецът сподели, че на „Метрополитано“ не се е чувствал добре и се е нуждаел от промяна. Феликс изглежда на мястото си в Барселона, като почна много силно за каталунския гранд с 3 гола и 1 асистенция в първите си два двубоя като титуляр.

„Отказах се от значителна сума пари от заплатата си, но се нуждаех от промяна. Имах нужда да отида на място, където мога да играя футбол“, започна Феликс в интервю за медията „Mundo Deportivo“.

„Който е в лоша форма, трябва да смени мястото. Правил съм го преди за Челси и го направих сега за Барселона, тъй като в Атлетико Мадрид не се чувствах добре, не се адаптирах към идеите на клуба и наставника“, добави 23-годишният футболист.

Бъдещето е пред Жоао Феликс. Няма съмнение, че португалецът е страхотен талант. Жоао Феликс ще се стреми да продължи със силните си изяви с екипа на Барселона. Следващият мач на тима е домакинство на Селта на 23 септември от 19:30 ч. и почти сигурно Феликс ще бъде сред титулярите в състава на Шави.