Фенербахче си е харесал защитник на Лудогорец 1
0 0

ЕДин от грандовете в Турция – Фенербахче, проявява интерес към футболист на Лудогорец. Клубът от северната ни съседка си е харесал 29-годишния бразилски защитник Рафаел Форстър, твърдят медиите в Турция.

Турският тим е на 4-ото място в местното първенство на полусезона. Фенербахче има желание да атакува по-предно класиране и е със сериозни планове за зимна селекция и иска да се подсили във всяка една линия. Очаква се много скоро турският тим да изпрати официална оферта до българския клуб за закупуването на Форстър, който бе доста важен играч за “орлите” през 2019 година.

Рафаел Форстър бе привлечен в Лудогорец през лятото на 2017 г. и не успя да си спечели бързо итулярно място. Когато Пауло Аутори пое отбора, Форстър започна да излиза по-често като титуляр. Впоследствие той имаше доста силни изяви. През този сезон обаче бразилският защитник е записал само 8 мача в българското първенство. Той бе твърд титуляр в европейските клубни турнири, където изигра 10 мача. Точно заради добрите си изяви в Лига Европа, Форстър е попаднал в полезрението на Фенербахче.

Очаква се в следващите дни да има повече яснота около трансфера на бразилеца и дали той ще премине в един от най-големите отбори в Турция.