google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Феновете на Ливърпул най-накрая получиха косвено извинение за хаоса, който претърпяха на финала на Шампионската лига от френския вътрешен министър Джералд Дарманин

Френският вътрешен министър Джералд Дарманин най-накрая се извини за хаоса на финала на Шампионската лига, но не директно на феновете на Ливърпул. Висшият правителствен служител призна, че лошото ръководство е виновно за проблемите преди финала на “Стад дьо Франс”.

Дарманин се опита да прехвърли вината на френските власти, въпреки че полицията е използвала сълзотворен газ на невинни притежатели на билети, включително жени и деца, върху привържениците на Ливърпул, за да прикрие провала на полицията и служителите под негов контрол.

Говорейки във вторник, когато го попитаха директно по телевизията дали ще се извини, след като истинските факти излязоха наяве, той каза: „Трябваше ли да се управлява по-добре „Стад дьо Франс“? Отговорът е да. Отчасти ли съм отговорен? Отговорът е да. Разбира се, с готовност се извинявам на всички, които пострадаха от това лошо управление на събитието.”