google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ръководство на Черно-белите разгневи привържениците с безпардонната си подкрепа за управляващата партия

Привържениците на Локомотив Пловдив разкритикуваха остро декларираната подкрепа от ръководството на клуба за управляващата партия, както и неуместните публични изяви на хората от управата на Черно-белите.

Вчера шефовете на Локо, начело с президента Христо Крушарски, почетния президент Христо Бонев, спортно-техническия директор Георги Иванов, административният директор Атанас Узунов посетиха централния предизборен пункт на ГЕРБ в Пловдив, където изразиха безусловна подкрепа за министър-председателя Бойко Борисов и позираха за снимки, които възмутиха голяма част от феновете на отбора от “Лаута”.

“Нека да излезем на светло и да кажем 30 години някой дал ли е пари за спорт?,” заяви Крушарски, който не за първи път се изявява като защитник на интересите на ГЕРБ. “Никой. Сега се дават пари за спорт. Държавата си разпределя благата правилно и е решила да направи  стадиони във втория по големина град в България, на двата най-големи отбора след ЦСКА и Левски. Заслужено е, че дойдоха парите тук.

“Щом идват пари – всичко става. През последните 4-5 години се направи много за футбола. Ще довършим не само стадиона, а и базата и след нас ще остане нещо и ще кажат: “Ето, тези направиха това благодарение на Бойко Борисов.”

Феновете на Локо Пловдив скочиха срещу политизирането на клуба 1

Реакцията на Черно-белите фенове не закъсня. Ето какво гласи становището на “Бригада Пловдив”:

Бригада Пловдив се разграничава категорично от декларацията на клуба. Локомотив Пловдив не е трибуна за политически игри. Нито парите, нито каквито и да е било други облаги могат да купят свободния дух, а той е в основата на прогреса. Време е от всички да се разбере, че властта е в народа и всеки гражданин има право да изразява мнението си. Криворазбраната свобода, която илюзорно ни се представя, а в същото време използват лостове, с които да стопират масите, не остава незабелязана.

Второто разграничаване, което искаме да изразим категорично, е към заставането и подкрепата на частни политически интереси, било то на догановци, бойковци, радевци, каракачановци и всички други ламтящи за власт и целящи да си напълнят джоба индивиди, докато народът страда и е поставен на последно място!

Ще завършим с нещо, което е ръководило нашата група дълги години: Целта НЕ оправдава средствата, тя трябва да бъде постигната по достоен начин!