Феновете по стадионите в Англия се завръщат в Лондон и Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ливърпул, Челси, Тотнъм, Арсенал и още няколко клуба ще разчитат на скромна подкрепа от феновете

Днес стана ясно, че в градовете Ливърпул и Лондон ще може да има фенове по стадионите на спортни събития, включително и двубоите от Висшата лига, съобщи SkySports. Великобритания разхлаби мерките срещу COVID-19 и обяви в кои региони ще могат да се допускат фенове и точната им. Привържениците ще може да се завърнат на стадионите след падането на втория етап от карантината в Англия, като това ще се случи на 2 декември.

Градовете Ливърпул и Лондон ще имат позволението да да допускат до 2000 фенове на спортни събития. Така всички отбори от двата града във Висшата лига – Ливърпул, Евертън, Челси, Арсенал, Тотнъм, Уест Хем и Кристъл Палас, ще се радват на подкрепа от феновете на трибуните. На 5 декември шампионът Ливърпул ще посрещне Уулвърхемптън на “Анфийлд” с фенове на стадиона.

За съжаление на привържениците от град Манчестър – тези на Сити и Юнайтед, все още няма да могат да пускат фенове. Отборите на Астън Вила, Нюкасъл, Шефилд Юн, Уест Бромич, Уулвърхемптън и Лестър също няма да разчитат на подкрепа от привържениците.