Фернандес разкри какво е поискал преди да си удължи договора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бруно каза какво е поискал от Ман Юнайтед, за да подпише новия си договор.

Бруно Фернандес се врече във вярност на Манчестър Юнайтед като подписа нов договор, който ще гарантира че португалецът ще бъде част от „Червените дяволи“ поне до 2027, с възможността за допълнителен сезон. Бруно, който се присъедини към отбора от „Олд Трафорд“ преди 4 години от Спортинг Лисабон, е важна фигура в отбора и под ръководството на Ерик тен Хаг.

Обаче, преди да се съгласи да продължи своя договор с отбора, Фернандес е поискал Манчестър Юнайтед да му гарантира, че ще инвестира в това отборът да стане по-добър и ще може да бъде конкурентен както във Висшата лига, така и в европейските клубни турнири.

Бруно сподели пред клубния сайт на Ман Юнайтед: „Те знаеха, че искам да се състезавам с най-добрите отбори в света. Ръководството разбираха, че трябва да привлечем класни футболисти и аз си мисля, че го правят в момента.“

Фернандес добави, че е поискал уверение че просто отбора ще прави всичко възможно да става все по-добър, а не да му бъдат обещавани титли, защото той знае колко е трудно това в конкурентно първенство като Висшата лига.