Феро: Готови сме за старта на сезона, привлякохме качествени играчи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов сподели нагласите си за новия сезон, как е преминала подготовката и какво да очакваме от „канарчетата“.

„Моите очаквания изцяло се припокриват с тези на футболистите. Нашият отбор е напълно непредвидим. Конкурентите ни нямат представа, какви са истинските ни възможности. Имахме чудесни условия за подготовка. През миналата кампания имахме трудности, тъй като не разполагаме с достатъчен брой от играчи. Много съм благодарен на собственика г-н Самуилов, че ни даде възможност да направим стабилна селекция. Взехме много качествени играчи. В отбора останаха и много добри футболисти. Получи се една приемственост. Не разполагахме с много време. Изиграхме само една контрола – срещу Етър, както и една двустранна игра срещу нашите юноши до 19 години.“

„Нивото и качествата на играчите ми дават увереност, че сме готови за подновяването на първенството и излизаме за поведа в неделя“.

„Вие достатъчно добре информирахте обществеността за това, какви играчи привлякохме и какво могат те. Аз не съм човек, който предварително ще афишира възможностите на един или друг футболист. Желанието ми е тези, които излязат на терена в неделя, да се представят на високо ниво и да вземем поведа в градското дерби. Аз съм щастлив от представянето на футболистите в подготовка и настройката има за този сблъсък. Най-важното е настроението да остане добро и след последния съдийски сигнал. Тогава ще можем да дадем реална оценка.

„Запознали сме играчите с това, което ни предстои. Ние имаме страхотен футболен потенциал. Локомотив (Пловдив) е добре обигран състав. Ще трябва да играем много агресивно и мотивирано. Искаме да се представим по-добре от тях. Чисто футболно, не виждам да им отстъпваме.“

„Искаме да бъдем фактор в efbet Лига“ – бяха заключителните думи на старши треньора.

Posted by Botev Plovdiv on Wednesday, August 5, 2020