Филип Кръстев: Подготвяме се за две победи срещу Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Знаем какво можем и е нужно да излезем от тази черна серия, в която попаднахме", заяви халфът

Халфът на Левски Филип Кръстев даде интервю за “Тема спорт” за предстоящите важни мачове с Лудогорец от първенството и Купата на България. Един от най-добрите играчи на “сините” през сезона сподели, че на “Герена” се готвят за две победи в Разград срещу шампионите. Кръстев сподели, че и двата двубоя са еднакво важни и Левски ще се опита да спечели.

“Подготвяме се да спечелим и двата двубоя в Разград. Знаем, че ще бъде от голямо значение да постигнем успех в тях. Ще излезем за две победи, макар и Лудогорец да е много силен тим. Знаем какво можем и е нужно да излезем от тази черна серия, в която попаднахме. Това ще се случи само с победи и добри игри срещу трудни съперници като Лудогорец. Перфектният момент да покажем качествата си”, заяви Кръстев.

“И двата мача са еднакво важни, защото в първенството изостанахме много от първите позиции и това е неприемливо за Левски. Да, мачът за Купата може би е малко по-специален, тъй като ние сме настоящите носители на трофея”, добави халфът на Левски.

Кръстев сподели, че има насъбрало се напрежение в треньорите и футболистите на Левски. Той обаче смята, че с две победи над Лудогорец тонусът и амбициите на отбора ще се вдигнат.

В заключение българският национал заяви, че винаги е мечтал да играе в чужбина и се надява един ден да заиграе в голям клуб зад граница. В момента той обаче е изцяло концентриран върху представянето си за Левски.