Фирма на Делян Пеевски дари 500 000 за спасяването на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Фирма „Интръст” ЕАД е направила дарение от половин милион лева за футболния отбор Левски. Информацията е публикувана на официалния сайт на столичния гранд.

Ето и какво гласи цялото съобщение за полученото дарение:

„Левскари,

Днес, 19 май, в сметката на „ПФК Левски“ постъпи дарение на стойност 500 000 лв. от фирма „Интръст“ ЕАД, като за целта беше оформен договор за дарение. От въпросната фирма , която е собственост на лицето Делян Пеевски сами се свързаха с клуба и изразиха желанието си да ни помогнат в този тежък момент, без да поставян никакви условия за притежателя на акциите. От компанията призовават и други фирми, които разполагат с тази възможност, да дарят средства за оцеляването на любимия отбор.

Използваме повода, за да благодарим отново на всички хора, които се включиха в кампанията. Благодарим ви за неоценимата помощ и Ви обещаваме, че ще получите отчет за всеки изхарчен лев, както се случваше и до този момент. Кампанията продължава на дарителската платформа HelpKarma.

Повече информация може да намерите на адрес: https://bg.helpkarma.com/campaign/vsichkizalevski-1641

 

106 години любов: Бъди част от историята!

💙Да покажем на целия свят, че „Левскар да си, братко, е дума велика, Левскар да си, братко, е чест!📲Купи своя билет за рождения ни ден под надслов „106 години Любов“ тук: https://bit.ly/2Wzx32v📲Дари чрез платформата на HelpKarma тук: https://bit.ly/2ySnfru

Gepostet von ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI am Dienstag, 19. Mai 2020