Фирмино: Целта ни остава същата – да спечелим всички трофеи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Видяхме, че е възможно да бъде спечелено всичко, така че целта ни си остава непроменена", заяви нападателят на Ливърпул

Бразилският нападател на Ливърпул Роберто Фирмино обяви, че целта на тима остава непроменена – да спечели всички трофеи през новия сезон. През кампанията 2021/22 мърсисайдци спечелиха Купата на Лигата и ФА Къп, но не успяха да се преборят за титлата във Висшата лига и трофея в Шампионска лига. Отборът на Ливърпул стартира чудесно новия сезон, спечелвайки Суперкупата на Англия след успех над Ман Сити с 3:1.

„Горд съм с това, което постигнахме през миналия сезон. Не искам да омаловажавам спечелването на цели два трофея, но преследвахме и четирите. Жалко, че не успяхме да стигнем още два трофея“, казва Фирмино, цитиран в програмата за двубоя на Ливърпул с Фулъм.

“През новия сезон ще преследваме отново всички трофеи като това ще стане  много работа и фокус. Видяхме, че е възможно да бъде спечелено всичко, така че целта ни си остава непроменена”, сподели нападателят на “червените”.

„Болеше ме от изгубения финал, но феновете ни посрещнаха добре и отбелязаха успехите с нас. Показахме им два трофея, а за това си струва да се празнува. Благодаря на Господ, че имаме такива привърженици. Те винаги ни подкрепят и ни помагат“, продължава бразилският нападател, който заяви, че никога няма да забрави подкрепата на феновете след загубения финал в ШЛ от Реал Мадрид през иззминалия сезон.