Флик дал зелена светлина за завръщането на Вернер в РБ Лайпциг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам да се подготвя по възможно най-добрия начин за предстоящото Световно първенство", коментира новото попълнение на "червените бикове".

Централният нападател Тимо Вернер сподели впечатленията си след завръщането си обратно в редиците на РБ Лайпциг.

26-годишният футболист призна, че се е консултирал лично с националния селекционер на Германия Ханзи Флик във връзка с акостирането си обратно в Бундеслигата.

“Феновете винаги са ме подкрепяли в трудните моменти, които имах и в РБ Лайпциг. Ето защо съм щастлив да играя отново пред тях отново – не като Месия, а като Тимо Вернер. Радвам се да се върна тук. Последните 24 часа бяха наистина вълнуващи и е изключително забавно да видя отново толкова много познати лица”, сподели пред медиите Вернер.

“Ще дам всичко от себе си, за да се върна към умението да отбелязвам възможно най-много голове. Индивидуалните награди са на второ място. Има много добри нападатели в лигата и като цяло се отбелязват повече голове”, отчете той.

“Тази година има Световно първенство, което не се случва толкова често в кариерата на играчите. Искам да се подготвя по възможно най-добрия начин. Бързо ми стана ясно, че РБ Лайпциг е много добра стъпка за мен”, обясни нападателят.

“Той смята идеята да се завърна в РБ Лайпциг за много добра. За него е важно да имам много мачове преди Световното първенство”, добави Вернер за разговорите си с националния селекционер на Германия Ханзи Флик.